camping Bucek   - 10 %

    WWW stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  4  osob)
Celkem 7,00 Celkem 9,25 Celkem 9,00 Celkem 6,75 Celkem 8,20
22.07.2017 0
 
Uživatel
hallayman
založen: 22.7.2017
skupina: Skupina neuvedena
Camp Bucek
Dobry den, tak mám včerejší zkušenost v campu a stačilo mi, po příjezdu ke kempu jsme zašli na recepci pozdravili jsme nebylo nám odzdraveno jen šíleny výraz tvaře nějaké paní -asi paní vedoucí a začal jsem mluvit - mohli by jsme ,paní na to ne nemohli ještě ani nemohla vědět co jsem chtel řict mně uzemnila podival jsem se na manželku a bylo mi naznačeno tady né určitě tady nezustaneme ani jednu noc, je to čistá pravda co píšou lidi v recenzích o tom kempu arogantní, nesympatycká osoba vedoucí, když nemáte prosím lidi NL, D,rz ani tam nejezděte , jsou desítky kempu kde si české lidi váži a chovají se k lidem slušně s pozdravem hezkého léta

02.08.2017
 
Uživatel
Zuzana
Založen 2.8.2017 20:04:27
Skupina Jsem ten co preferuje klid
Včera večer jsem dorazila s dětmi k Buckému rybníku a ptala se nějaké místní paní na kemp Bucek a ona mi odpověděla, jestli to nemám dohodlé, tak ať tam ani nejezdím, že je to jen pro cizince (prý hlavně Holanďany) a že právě před náma "vyhodila" paní vedoucí dvě české rodiny....tak asi je to pravda, ověřovat jsem si to nešla...protože jsem si všimla, že i na cedulích je pod značkou kempu napsáno NL a prosit někoho, aby nás necha lmilostivě přespat ve stanu...???!!! Tak jsme nakonec strávili dobrodružnou noc "nadivoko" kdesi na louce za lesem....a myslím, že na to děti budou vzpomínat víc, než na supervybavený kemp s bazénem....
02.10.2016 0
 
9,0 10,0 10,0 8,0 9,4
Uživatel
pavel
založen: 16.12.2009
skupina: Rodina s malými dětmi
Prima dovolená
Ideální pro poklidnou dovolenou. A naše děti se též nenudily.

07.07.2015 0
 
1,0 9,0 7,0 1,0 5,0
Uživatel
Rudanek
založen: 7.7.2015
skupina: Rodina s malými dětmi
Kemp rozhodně neni pro čechy.
Před odjezdem do kempu jsem projel par recenzi a řikal jsem si ze to bude s pani vedouci určitě jinak...bohužel už při zastaveni u zavory a příchodu pani mi bylo jasny že recenzenti měli pravdu,pani ani nepozdravila a posunkama a rukama mi davala najevo co chci,odměrena a arogantni pokud jste přijeli s českou spz. Kemp poloprazdný,většina holandani a němci postaršího věku,všechny napisy v němčině a angličtině až na konci čeština,bazen krytý pouze za vstup 1euro,nechapu když u nas je měna pořad koruna. Buzerace dětí že nesměj do sprch když vylezli z bahniteho rybníku protože na pláži je jedna nedostačující spracha.Za hodinu opět buzerace dětí jestli jsou dostatečně čistí když je před chvily viděla v rybníku a ted jdou do bazenu,durazné upozornění bez vysvětlení že pokud bude bouřka musej vypadnout z bazenu. Jednou rano přišla paní vedoucí jestli nas taky budily ti "rusaci" vedle a jestli je má vyhodit? Vůbec NEDOPORUČUJI ! za ty ceny a přístup katastrofa...ani čisté socialky to nevyváží.

10.06.2015 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Moravcovi
založen: 10.6.2015
skupina: Skupina neuvedena
Camping Bucek
V kempu jsme strávili pod stanem dvě noci a určitě bychom ho doporučili – ve srovnání s jinými po ČR (a to jsme jich navštívili hodně) opravdu vede. Velice kladně hodnotíme zejména: - Sociální zařízení (udržované, čisté, moderní, myčka nádobí, sprchy nejsou na žeton…) - Po areálu jsou rozmístěny vývody vody, takže nemusíte chodit pro vodu daleko, když jste například se stanem na druhé straně, než je sociální zařízení - Krytý bazén – využili jsme, protože voda v rybníku byla přeci jen ještě studená (začátek června) - Vše na první pohled pěkné, čisté a udržované - V recepci vám rádi poradí s výlety - Spoustu atrakcí u rybníka pro děti všech věkových kategorií - opravdu se tu nudit nebudou - Hosté byli především slušní cizinci středního věku a výše a podle toho se také chovali – všude bylo čisto a byl tam i večer klid….(v sezóně to ale může být samozřejmě jinak) - Různé možnosti ubytování Dobrý dojem na nás také udělalo vedení kempu, pán i paní se chovali slušně, ochotně a mile, divím se kritice paní vedoucí, se kterou jsme neměli žádný problém, naopak jsme odjížděli s dojmem, že takhle fajn lidi potká člověk už málokde :-) Kemp tedy jako rodina s malým dítětem (1,5 roku) doporučujeme.

18.01.2012 0
 
8,0 8,0 9,0 8,0 8,4
Uživatel
mthberendsen
založen: 23.6.2011
skupina: Jsem ten co preferuje klid
Indrukken van camping Bucek
Wij hebben hier in 2011 van 16 mei t/m 18 juni gekampeerd met de caravan. Wij komen reeds sinds 1992 in Tsjechië en dit is tot nu toe één van de best geoutileerde campings die wij in de loop van de jaren hebben bezocht. Je wordt zeer vriendelijk door de Nederlandse campingeigenaar Jan Wilzing ontvangen en hij staat dan ook onmiddellijk klaar om te helpen met wat dan ook. Het sanitair is uitstekend en wordt zeer goed schoongehouden. De camping ligt prachtig aan het meertje waar je een mooi uitzicht op hebt. 's Avond hebben wij genoten van de prachtige zonsondergangen. Het terrein is enigszins terrasvorming, maar is allerminst hinderlijk. Er wordt bijna dagelijks gemaaid en het gemaaide gras wordt meteen afgevoerd. Voordat je je standplaats inneemt wordt eerst gras gemaaid. Tijdens ons verblijf ben ik een paar dagen ziek geweest. Het camping-echtpaar stond toen meteen klaar ons te helpen. De camping ligt tegen een bos aan en je er kunt mooie wandelingen maken. Er is ook een binnen-zwembad, niet al te groot, maar je kunt er heerlijk zwemmen. Wij hebben er met zeer veel genoegen gestaan en ook in dit jaar komen wij daar zeker weer. Greet en Theo Berendsen, Beilen.