autocamping Bobrovník  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  5  osob)
Celkem 8,00 Celkem 8,38 Celkem 8,14 Celkem 7,17 Celkem 7,92
22.04.2014 1
 
7,0 7,0 8,0 5,0 7,0
Uživatel
NGD
založen: 21.4.2014
skupina: Jsem ten co preferuje klid
Poděkování
Děkujeme všem z Autokempu Bobrovník za pohodové jarní svátkování, úžasný tvarůžkový štrúdl, za trasy na míru ( na Zlatý Chlum jsme šli chvílemi po čtyřech ) za "sváču" na cestu, a vůbec - za vše velké díky. Bylo u Vás moc fajn. STONOŽKY

07.05.2015 1
 
9,0 9,0 8,0 10,0 8,8
Uživatel
Tyl
založen: 7.5.2015
skupina: Skupina neuvedena
Motor vakantie
Wij waren 27-4-2015 op doorreis met de motor op zoek naar een gemoedelijke camping. Aangekomen werden we heel hartelijk ontvangen door Daniela de beheerster en Adriana de mede beheerster. Het voorstel van de dames was, eerst een Pivo. Daarna konden we zelf een plek uitzoeken op een van de ruime veldjes. "Jullie eten toch wel mee? "we eten heerlijke pannenkoeken met soep vooraf. Ook werden we uitgenodigd om de dag erna mee te gaan op de Heksendag. Twee volwassen mannen met een club dames uit de buurt verkleed als heks in een treintje op weg de schitterende omgeving in. Wat een gezellige Superdag !! alles was prima verzorgt. Zelfs de citroen thee met rum ontbrak niet ( het was namelijk koud en mistig die dag maar, dat mocht de pret niet drukken). S'avonds met z'n alle heerlijk gegeten in het camping gebouwtje. Drie muzikanten luisterde de avond op met vrolijke meezingers en er werd gedanst tot in de late uurtjes. De volgende dag zijn we vertrokken maar, niet zonder een warme knuffel en het betalen van de rekening. Daniela schreef op wat je gebruikte en werd bij vertrek afgerekend en dat viel reuze mee. Al met al een hele mooie tussenstop bij twee lieve vrouwen die met hart en ziel zorg dragen voor de camping. Het sanitair ziet er enigszins verouderd uit maar is brand schoon. Douchen doe je met een muntje achter een gordijn en een stoeltje voor je kleding. Heerlijk genoten dus!!! Wanneer we in de buurt zijn gaan we zeker weer langs. Groeten Rene & Marco

23.05.2015
 
Uživatel
NGD
Založen 21.4.2014 22:56:19
Skupina Jsem ten co preferuje klid
Ahoj Rene a Marko, děkujeme za Vaše upřímné uznání, posíláme srdečný pozdrav a dík k Vám, domů, do Holandska. Adriana, Wendulka a Daniela
22.09.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Beckert
Wir waren vom 9.9. - 20.9.2005 auf dem Campingplatz. Wir waren sehr zufrieden. Auch mit dem Semmeldienst,und der netten Betreuung der Campingplatzleitung. Insbesondere über die exakte Auskunft über die Fahrpläne von Autobus und Eisenbahn, so das wir kein Auto fahren mußten. Mit freundlichen Grüßen Familie Beckert aus Dresdeb

06.06.2014 0
 
Uživatel
NGD
založen: 21.4.2014
skupina: Jsem ten co preferuje klid
Poděkování
Tým Autokempu Bobrovník srdečně děkuje všem účastníkům významné, úžasné a krásné akce - KNIFE SHOW - Lipová 2014, kterou u nás pořádá už po deváté Westy. Děkujeme za to, že jsme s Vámi mohli být, že jsme byli nápomocni. NGD.

22.09.2014 0
 
10,0 10,0 10,0
Uživatel
jiridrabina
založen: 22.9.2014
skupina: Skupina neuvedena
Poděkování
Děkujeme personálu kempu za příjemný pobyt ve dnech 17 až 19.9.2014 v krásném prostředí jeseníku,výbornou stravu a profesionální přístup. Drabina a Schmidtova.




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: