autocamping Bobrovník  

    WWW stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  5  osob)
Celkem 8,71 Celkem 9,14 Celkem 8,14 Celkem 7,80 Celkem 7,92
26.05.2015 0
 
Uživatel
NGD
založen: 21. 4. 2014
skupina: Jsem ten co preferuje klid
PROGRAM - ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZONY - PRIESSNITZ - JESENÍK
Děkujeme tímto manž. Bubeníkovým a dvěma prima holkám, které se o nás výborně staraly. Dostávali jsme kompletní informace co se kde děje a co je dobré navštívit včetně zajištění taxi služby a v neposlední řadě výborné menu. Cítili jsme se jako u velmi známých přátel. Děkují manž. Vodičkovi a tři grácie.

26.05.2015
 
Uživatel
NGD
Založen 21. 4. 2014 22:56:19
Skupina Jsem ten co preferuje klid
Manželům Vodičkovým, a třem Graciím ČISTÝM VŠE ČISTÉ S ÚCTOU, PODĚKOVÁNÍM, POZDRAVEM A VZPOMÍNKOU - TÝM AUTOCAMPING BOBROVNÍK
24.05.2015 0
 
Uživatel
NGD
založen: 21. 4. 2014
skupina: Jsem ten co preferuje klid
Pálení čarodejnic
DNE 3. 5. 2015 V 22:16 JOSEF DOLEŽAL NAPSAL (A): ČARODĚJNICE Z LIPOVÉ. Dvanáctičlenná skupina našich seniorek se zúčastnila třídenního sletu čarodějnic, který pořádal Autocamping Bobrovník, Lipová-Lázně. Pořadatelé se jim maximálně věnovali, zvláště pak, když přes značnou reklamu, se jimi pořádané akce pro seniory, účastnily pouze seniorky z Choliny. Rádi poslouchali nefalšovanou hanáčtinu, a jak se vyjádřila jejich vedoucí paní Nogová: "Partu dvanácti žen, které spolu vydrží tři dny v kuse a ani jednou se nepohádají, to se dá jen závidět. Už se těším do důchodu." Holkám se tam dařilo. Přepravovaly se lázeňským vláčkem, na nádraží v Lipové pro ně pořadatelé poslali taxíky a připravili pro ně bohatý program. Poslední den věnovaly holky návštěvě Jeseníku a Priessnitzových lázní. Pořadatelé jim přivezli zavazadla z Lipové až na nádraží v Jeseníku. Velmi dobré ubytování, výborná strava, perfektní personál. Co dodat? Paráda, nemělo to chybu.

24.05.2015
 
Uživatel
NGD
Založen 21. 4. 2014 22:56:19
Skupina Jsem ten co preferuje klid
ZE VŠECH RADOSTÍ, KTERÉ MŮŽE ŽIVOT A ČAS DAROVAT, NENÍ ŽÁDNÁ TAK VZÁCNÁ JAKO PŘÍTEL DĚKUJEME VÁM ZA TO, ŽE JSME S VÁMI MOHLI ALESPOŇ CHVÍLI BÝT VÁŠ TÝM ATC BOBROVNÍK
07.05.2015 1
 
9,0 9,0 8,0 10,0 8,8
Uživatel
Tyl
založen: 7. 5. 2015
skupina: Skupina neuvedena
Motor vakantie
Wij waren 27-4-2015 op doorreis met de motor op zoek naar een gemoedelijke camping. Aangekomen werden we heel hartelijk ontvangen door Daniela de beheerster en Adriana de mede beheerster. Het voorstel van de dames was, eerst een Pivo. Daarna konden we zelf een plek uitzoeken op een van de ruime veldjes. "Jullie eten toch wel mee? "we eten heerlijke pannenkoeken met soep vooraf. Ook werden we uitgenodigd om de dag erna mee te gaan op de Heksendag. Twee volwassen mannen met een club dames uit de buurt verkleed als heks in een treintje op weg de schitterende omgeving in. Wat een gezellige Superdag !! alles was prima verzorgt. Zelfs de citroen thee met rum ontbrak niet ( het was namelijk koud en mistig die dag maar, dat mocht de pret niet drukken). S'avonds met z'n alle heerlijk gegeten in het camping gebouwtje. Drie muzikanten luisterde de avond op met vrolijke meezingers en er werd gedanst tot in de late uurtjes. De volgende dag zijn we vertrokken maar, niet zonder een warme knuffel en het betalen van de rekening. Daniela schreef op wat je gebruikte en werd bij vertrek afgerekend en dat viel reuze mee. Al met al een hele mooie tussenstop bij twee lieve vrouwen die met hart en ziel zorg dragen voor de camping. Het sanitair ziet er enigszins verouderd uit maar is brand schoon. Douchen doe je met een muntje achter een gordijn en een stoeltje voor je kleding. Heerlijk genoten dus!!! Wanneer we in de buurt zijn gaan we zeker weer langs. Groeten Rene & Marco

23.05.2015
 
Uživatel
NGD
Založen 21. 4. 2014 22:56:19
Skupina Jsem ten co preferuje klid
Ahoj Rene a Marko, děkujeme za Vaše upřímné uznání, posíláme srdečný pozdrav a dík k Vám, domů, do Holandska. Adriana, Wendulka a Daniela
20.02.2015 0
 
10,0 10,0 8,0 10,0 9,2
Uživatel
Ela
založen: 20. 2. 2015
skupina: Rodina s malými dětmi
"Naše aktivní dovča"
Děkujeme za moooc prima pobyt v duchu "nic není problém", za ochotu a vstřícnost paní provozní. Užili jsme si vrchovatě - lyžování, Nordic walking v nádherné přírodě, v nedalekých Lázních Jeseník pak bazén, bruslení (s půjčovnou bruslí). Skvělá dovča. Jediné, co nám chybělo, byl čas. Určitě proto plánujeme "příště" ....

10.12.2014 0
 
10,0 10,0 8,0 9,0 9,0
Uživatel
jitulasek
založen: 10. 12. 2014
skupina: Dvojice- jsme nejraději spolu
Dovča 25.-29.10. 2014
Velmi ochotný personál, hlavně paní provozní, výborné jídlo a luxusní porce (měli jsme polopenzi). Pokoje včetně sociálek čisté, vytopené. Ubytování a celkové zařízení sice jednodušší, ale s tím se v kempu počítá. Vhodné pro rodiny s dětmi a pejsky - uzavřený areál dostatečně daleko od silnice. Ideální poloha pro výlety. Jediné potenciální mínus je asi to, že v některých pokojích byl pouze průtokový ohřívač se spínačem na levný odběr, takže sprchování zde šlo pouze v určité hodiny. My měli pokoj s bojlerem, takže pohoda. Sportování v místě jsme nevyužili, ale možnosti zde určitě jsou. V poměru k ceně to byla parádní dovolená. Moc se nám zde líbilo. Mohu určitě jen doporučit.




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: