autocamp Free Star Strachotín   - 10 %

    WWW stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  5  osob)
Celkem 10,00 Celkem 9,80 Celkem 10,00 Celkem 10,00 Celkem 9,96
07.08.2012 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Smartin
založen: 7.8.2012
skupina: Skupina neuvedena
Max. spokojenost
Opravdu skvělé místo na dovču. Ubytování v útulných chatkách, sociálky a občersvení OK. Velmi vstřícná obsluha, možnost sportovního vyblbnutí, pinec ,kolo, pláž. volejbal, bazén hned u báru . . . . Večer posezení u vínka a v noci klíídek. Okolí nabízí mnoho výletů. My tu byly několikrát, jak s partou, tak s dětmi a moc se nám tu líbilo. Až přijedete sami uvidíte. :-)

24.07.2012 0
 
10,0 9,0 10,0 10,0 9,8
Uživatel
caruvka7
založen: 24.7.2012
skupina: Skupina neuvedena
Pochvala
Tento kemp opravdu doporučuji. Jezdíme sem s několika kamarády už 5 let. Většinou v červnu nebo v září. Vybavení kempu na výborné úrovni, chatky i bungalovy jsou pěkné. Personál i majitelé jsou úžasní lidé. A velmi ochotní. Bazén je skvělý na zchlazení, je u něj parádní bar a víno je zde taky výborné. Nemůžu než jen doporučit. Strávili jsme tam krásný čas :-)

24.07.2012 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Rendy
založen: 24.7.2012
skupina: Skupina neuvedena
Bezva dovča
Parádní kemp, fajn obsluha, sociálky čisté denně... no co dodat užila jsem si dovolenou o nic se nestarala jelikož vybavenost kempu i bufetu paráda a tak to má být. Vřele doporučuji i s malými dětmi :).

23.07.2012 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
simkovi
založen: 23.7.2012
skupina: Skupina neuvedena
Pochvala
Výborné zázemí, ubytování prima, skvělý a přátelský přístup personálu a majitelů, sociálky čisté,vybavení chatek i bungalovů super. Jezdíme již 7 let parta kamarádů,většinou srpen a září a vždy spokojenost. Krásná poloha, večery s degustací u bazénu - můžeme opravdu doporučit.

23.07.2012 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
martinx2
založen: 23.7.2012
skupina: Skupina neuvedena
Free Star
Velmi příjemný pobyt, pěkné prostředí, nové chatky, vlídná obsluha. Zase přijedeme. Martin




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: