kemp Lodín  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  1  osob)
Celkem 10,00 Celkem 9,00 Celkem 10,00 Celkem 10,00 Celkem 9,80
24.06.2010 7
 
10,0 9,0 10,0 10,0 9,8
Uživatel
Luciferka2010
založen: 24.6.2010
skupina: Rodina s malými dětmi
Lodín- červen20100
Pro rodinu s dětma super,koupálko a kiosek hned u nosu.Okolí kempu čisté,hodně sport.využití.Stravování U Karla IV výborné! (snídaně form.švédského stolu a večeře na výběr ze dvou jídel většinou hotovky.)Výlety se tam dají taktéž uskutečnit např:6km od kempu na Hrádek u Nachanic.Prostě celkový dojem výborný.

10.05.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
K
Je to špičkový jen uprostřed sezony je to narvany a je malo mista!

12.08.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Cris
goede camping. nog wel erg nieuw! het zwembad is ook mooi. helaas moet je wel betalen om in de glijbaan te kunnen.

16.08.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Edmond Huntjens
Goede camping met mooi sanitair en zeer mooi zwembad. Drie weken op gestaan in juli/uagustus. Aanrader voor families met kleine kinderen. Mooi sportveld met kunstgras waarop tennis, voetbal etc. mogelijk is. Groetjes Edmond Huntjens en familie aan BAS, Sabine,Pierre en familie, rode mannetje Marcel en familie.

19.06.2006 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Romana
Je to docela dobré ale chybí tam nějaké akce.člověk se tam večer nudí.A větší znalost historie okolí.Děvčata v recepci skoro nic nevědí




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: