kemp Nový rybník  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  1  osob)
Celkem 10,00 Celkem 10,00 Celkem 10,00 Celkem 10,00 Celkem 10,00
14.03.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Bastiaan
Gezellige camping met mooi zwemwater, aardig personeel en vaak veel nederlanders.

09.06.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
fam.wieringa
wij zijn vorig jaar 3 weken geweest . zonder dat het weer niet mee zat , maar da camping was in een woord TOP. vriendelijke receptie , en personeel van winkel cq restaurant, tevens erg goed en goedkoop eten. wij hebben zelfs na enkele dagen het eten in handen gegeven van de kok, en deze verraste ons elkedag weer met wat anders inc. toetje de camping is rustig en netjes , en kinderen vermaken zich er perfect.sanitair staat een geheel nieuw gebouw voor en word netjes onderhouden mijn advies voor de camping ! ga zo door groetjes fam.wieringa .holland

21.08.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Janwillem
Goede prijs kwaliteit verhouding. Sanitair voor de heren is sterk verouderd maar word volgend jaar vervangen de rest is zo goed als nieuw

22.06.2006 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Dominika
je to tam moc pěkné přírodní koupaliště je docela studené a skluzavky pro děti jsou krásné koutek pro děti taky.....................................

22.07.2006 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Koťátko Miroslav
Kemp máte nádherný,personál velice vstřícný,ale ta restaurace toje hrůza.Tam si hosté připadají jak na hradě loupeživých rytířů.




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: