Autocamp SEDMIHORKY  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  0  osob)
Celkem 0,00 Celkem 0,00 Celkem 0,00 Celkem 0,00 Celkem 0,00
24.07.2009 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Václav Záhora
Vyzkoušeli jsme ubytování ve stanech s ubytováním v chatkách. S pobytem jsme byli plně spokojeni, vybavenost kempu je rok od roku rozšiřována. Snad jen personál by se měl častěji měnit, aby nebyl z obsloužení tolika klientů unaven. Ale i tak bylo vše v pořádku. Při pobytu s dětmi jsme zde našli vše, co jsme potřebovali pro jejich především večerní údržbu. :-)

13.05.2007 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Theun & Tinca
Prima vakantie gehad op deze camping, goed eten in het restaurant, personeel prima in de omgang, en de camping is pico-bello schoon. de 9 is omdat de buitenlandse vertalingen ontbreken bij de diverse eetgelegenheden, een vertaling in b.v. Engels en Duits zou de omzet zeker ten goede komen. Al heeft het Tsechischs zeker zijn charme, in een korte vakantietijd leer je het niet en zijn de diverse opschriften en menu,s voor ons buitenlanders abacadabra.

25.07.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Radka
Až na koupání - na začátku května nebyl rybník zcela napuštěn a zapáchal - je to opravdu pohoda. Spousta možností vyrazit na výlet, ideální pro partu lidí, kteří mají rádi přírodu!!

13.06.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Charles
Mooi gelegen camping;aangename sfeer, beetje 60er jaren. Vel trekkers met kleine tentjes, ook grote plaatsen voor caravans. Ceský Ray (Boheems paradijs)op steenworp afstand.




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: