camp Karolina   - 5 %

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  6  osob)
Celkem 9,33 Celkem 9,67 Celkem 9,33 Celkem 8,33 Celkem 9,20
03.02.2019 4
 
10,0 10,0 10,0 8,0 9,6
Uživatel
Ulomu140
založen: 17.12.2018
skupina: Jsem ten co preferuje klid
Karolina- vždy pohoda!
Posádka našeho obytného auta (manželé 2x69 + Český strakatý pes 9) se již těší na sedmou sezónu a vybírá, které kempy navštíví v letošním roce. Rozhodně to bude jako každým rokem vždy čistý, klidný, udržovaný a nádherný kemp Karolina u vesničky Brod nad Tichou. Krásné okolí, perfektní vedení kempu a vstřícný personál nikdy nezklamali.

05.07.2018 0
 
10,0 10,0 9,0 8,0 9,2
Uživatel
vaclavnezbeda
založen: 3.6.2018
skupina: Skupina neuvedena
Pěkný rodinný kemp
Super kemp vhodný pro rodiny s dětmi. Velmi přátelská a ochotná obsluha.

05.03.2015 0
 
9,0 10,0 9,0 7,0 8,8
Uživatel
postatko
založen: 5.3.2015
skupina: Skupina neuvedena
klidný kemp
Do Karolíny jezdíme s dětmi, nebo jen sami na motorce již několik let. Kemp je v krásném prostředí, čistý, klidný (člověk si tu opravdu odpočine) a ideální pro rodiny s dětmi, ale také třeba pro motorkáře. Na sociálkách stále teče teplá voda, která je zdarma, je zde i topení na kterém můžete usušit promočené prádlo nebo se ohřát. K zapůjčení mají kola a různá sportovní náčiní. V restauraci mají poměrně velký výběr cenově přijatelných jídel a různých nápojů a hlavně mají cappuccino jaké jsme nikde jinde nepila. Majitel a obsluha vždycky velice rádi poradí kam na výlet, houby a nebo jen nakoupit. Pro motorkáře jsou v okolí snad nejlepší silnice na kterých jsme kdy jeli. V okolí je spousta možností kam vyrazit na výlet jak pěšky, tak na kole nebo autem. Už se těšíme na léto až tam zase vyrazíme. :-) Pražáci

25.02.2015 0
 
8,0 9,0 9,0 8,0 8,6
Uživatel
ing. Vlastimil Hruška
založen: 25.2.2015
skupina: Jsem ten co preferuje klid
Pohodový kempíček
Jezdíme sem už od jeho počátku. Služby i kemp samotný se sezónu od sezóny zlepšuje. Doporučili jsme ho i několika kamarádům a všichni byli spokojeni. Už se těším na další dovču tam. Jen tak dál!

25.02.2015 0
 
9,0 9,0 9,0 9,0 9,0
Uživatel
lada
založen: 25.2.2015
skupina: Skupina neuvedena
poděkování
Pěkná dovolená s vnoučaty,velmi dobré ubytování v přátelském prostředí.V budoucnu zcela určitě zopakuji. l.haller




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: