camping Olšina Lipno  

    WWW stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  1  osob)
Celkem 8,33 Celkem 10,00 Celkem 9,67 Celkem 5,00 Celkem 8,00
03.09.2017 0
 
5,0 10,0 10,0 5,0 8,0
Uživatel
dee01
založen: 3.9.2017
skupina: Rodina s malými dětmi
Spatne pro male deti
Chaty a socialni zarizeni opravdu hodne cisty, restaurace skvela. Za trampolinu se muselo platit a chodit pro klic. Za to, ze to ma byt rodiny kemp, tak tam chyby zarizeni pro nejmensi deti (na priklad prebalovaci pult, nebo malinky detsky koutek na hrani kdyz prsi, nebo houpacky pro mimina). Voda na koupani je na hranici, plaz neni pisecna ale jsou tam spicaty kameny, tez pod houpackou.

02.05.2017 1
 
10,0 10,0 10,0
Uživatel
raphaelg
založen: 2.5.2017
skupina: Skupina neuvedena
beginning of season - great experience
We had a one night stay at the camping in its 2nd week of opening. The place was nearly empty, so we picked a spot in front of the lake by the restaurant. Wood for campfire is available, toilet/showers/sinks were clean. Shower works with token. Access to village through path along the lake: no need to use the road.

06.09.2011 1
 
10,0 10,0 9,0
Uživatel
FBR
založen: 6.9.2011
skupina: Jsem ten co preferuje klid
Olsina!
Skøn campingplads ved Lipnosøens bred, hvor der kan bades. Pladsen ligger idielt for udflugter til: Ceský Krumlov, Ceské Budejovice, Hluboká, Rozmberk, Holasovice og Prachatice. Der er et godt spisested på pladsen og gratis internet!

19.07.2009 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Roman Žák
Hodnocení tohoto kempu vidím na jedničku s hvězdičkou. Krásné prostření, ochotný personál, čistota, klid, vše co si člověk s celou rodinou i domácím mazlíčkem může přát. Vřele doporučuji rodinám s dětmi.




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: