autokemp Merkur Pasohlávky  

    WWW stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  4  osob)
Celkem 8,60 Celkem 8,00 Celkem 6,75 Celkem 8,40 Celkem 7,60
07.05.2017 0
 
10,0 10,0 7,0 10,0 8,8
Uživatel
Zuzka Miska
založen: 7.5.2017
skupina: Skupina neuvedena
Super místo
Pravidelně navštěvujeme tento kemp a jsme moc spokojeni. Každý rok je tam něco nového, jde vidět, že se starají a investují. Zase přijedeme.

20.08.2016 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Saryk08
založen: 20.8.2016
skupina: Skupina neuvedena
Skvělá dovolená
Milujeme Jižní Moravu a milujeme Atc Merkur.Vracime se sem každý rok a vždycky je to super,ok občas je v noci trošičku hlahol,ale nic co by se nedalo prezit.Za zmínku stoji určíte nejlepší místní restaurace gril bistro Mušov kam jsme většinou chodily na jídlo a muzu vam říct že tak dobrý steaky z ruznych druhu masa se jen tak nevidí, klokaní a pštrosí určite vedou,ale určíte i ostatní restaurace jsou super,každopádně každý si přijde na své.Mužu i říct že sociálky byly také čisté,nebo čisté,po náporu 1000 lidi za pár hodin ucházející,ale ženský to tam poctivě uklízeli několikrát deně. Voda ve velke lagune byla dostačující,akorát na osvěžení,lidem kterým to nestačí muzou zajit pres plot do bazenu a co se tyká zábavy, nebo zabavení,prochazky po kempu nebo po okolí (Palavské vrchy atd.) kde si můžete dát na každým rohu pivko nebo limo, i něco malého na chuť, no prostě super. Tady to hodnocení kempu neberte vážně 5.8 určite neodpovídá,pac po přečtení mnoha pozitivnich recenzí chybí hodnocení.Takze s čistým svědomím dávám 10 z 10.

29.08.2014 0
 
5,0 5,0 2,0 3,0 3,4
Uživatel
Veronika136
založen: 29.8.2014
skupina: Dvojice- jsme nejraději spolu
Návštěva kempu v srpnu
Prostředí v kempu na první pohled příjemné. Místa pro stan vyhovující. Další už bylo horší. Kempovali jsme zde pouze jednu noc, ale stačilo to. Na jižní Moravě jsme byli za sportem a kulturou. Nejdříve jsme se ubytovali, a pak jsme hledali něco, kde bychom se najedli. Vybrali jsme si restauraci Rybářská bašta. Což byl naprostý omyl. Domnívali jsme se, že v "Rybářské baště" budou umět připravovat ryby. Proto jsem si dala lososa s fazolkami a manžel špíz. Z jídla jsme byli velmi zklamáni. Losos byl naprosto "vypražený", fazolky spálené a mastné, špíz nepropečený a studený. Zaplatili jsme za tuto "šlichtu" s pivem a vínem skoro 500 Kč. Kuchař by měl odevzdat výuční list, pokud nějaký měl...!!! Pak jsme šli znechuceně spát, což jsme nakonec nemohli až do dvou hodin ráno, protože na protějším břehu laguny byla velice hlučná zábava. Opravdu jsme si moc neodpočinuli, abychom mohli další den vyrazit poznávat krásy tohoto kraje. Ale musím pochválit zázvorovou limonádu v restauraci U tlusťocha.

02.08.2014 4
 
9,0 10,0
Uživatel
keli77
založen: 2.8.2014
skupina: Rodina s malými dětmi
Ubytování
Byli jsme poprvé. Velice nás zklamalo ubytování v bungalovu, opravdu otřesné: kuchyňka v hrozném stavu zapáchala, byla odloupaná dýha a z boku prohnilá, o sprchovacím koutu ani nemluvím: vše rezavé, vlasy , sprchovali jsme se obutí, přes zrcadlo nebylo vidět a všude nepořádek, vůbec nebylo uklizené. Interiér žádná skříňka ani polička, kde bysme si odložili věci. Opravdu mě ubytování za nemalé peníze dost překvapilo. Už nikdy více. Jinak kemp je pěkný a je tam hodně vyžití pro všechny. Pořádná cyklostezka by se také hodila, nedá se jezdit

21.08.2013 0
 
9,0 7,0 8,0 9,0 8,2
Uživatel
pegy
založen: 21.8.2013
skupina: Rodina s malými dětmi
pegy
Letos jsme byli po 7 ubytování jsme měli v bungalovech ...mohli by už konečně do vybavení investovat a obnovit inventář, trošku to zkulturnit..letos byli všude mravenci...na bráně jsem stála hodinu v horku aby mě přihlásili abych doplatila poplatky absolutní maras v tom horku..toto není zvládnuté jinak kemp super čisto voda perfektní, výborné pro rodiny s dětmi výborná práce ochranky hlídají noční klid a při problémů hned zakročí. Výborné jídlo v Gril Bistru u Honzy Dvořáka ty jeho masíčka na grilu nemají konkurenci..škoda jen že se tak špatně kemp uvedl na začátek a OPĚT TY BUNGASLOVY :(... nevím jestli příští rok raději nezměním lokalitu...




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: