autokemp Merkur Pasohlávky  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Sortieren nach
Datum Foto
select
Areal- der Gesamteindruck Eigene Plätze, oder Miet-unterkunft Soziale Einrichtungen Sport, Animation Durchschnittliche Bewertung
(von 6  Personen)
Ingesamt 7,14 Ingesamt 6,83 Ingesamt 5,83 Ingesamt 8,43 Ingesamt 6,70
09.07.2018 0
 
5,0 7,0 7,0 8,0 6,8
Benutzer
Ales Alli Kotala
erstellt: 8.7.2018
Gruppen: Familien mit kleinen Kindern
Merkur
Neni to na klidek, odpocinek atd.... vzdy se najdou bezohledni lidi, rad kemmpu by mel byt prisnejjsi, ale vse je o penezich a trzbach, hold nejsme vyspely narod.

09.07.2018 0
 
2,0 2,0 1,0 9,0 3,0
Benutzer
zajda_m
erstellt: 9.7.2018
Gruppen: Junges Paar- wir sind gern zusammen
Po první a asi poslední návštěvě ...
Navštívili jsme kemp s karavanem v nejhorší možnou dobu - 1.týden v červenci. Místo jsme měli na tzv. volném stání v klidové zóně (klidová byla pouze podle názvu). Naprostý nedostatek el.přípojek (ještě že máme solar). Velké množství lidí ukázalo na nedostatky v sociálním zařízení - fronty na záchody, fronty na sprchy, ne vždy teplá vody a za nás obrovský mínus - uzavřené umývárky od 23:00 do 6:00 hod. Po těchto zkušenostech Merkur UŽ NIKDY. Pokud jde o stravování, tak jsem si myslel, že velké množství restauračních zařízení bude dobré pro kvalitu, rychlost a příjemnou obsluhu. Do té doby, než jsme 2 restaurace navštívili. Tak snad jediné co se dá pochválit je velké množství atrakcí a různého vyžití.

07.05.2017 0
 
10,0 10,0 7,0 10,0 8,8
Benutzer
Zuzka Miska
erstellt: 7.5.2017
Gruppen: Gruppe nicht angegeben
Super místo
Pravidelně navštěvujeme tento kemp a jsme moc spokojeni. Každý rok je tam něco nového, jde vidět, že se starají a investují. Zase přijedeme.

20.08.2016 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Benutzer
Saryk08
erstellt: 20.8.2016
Gruppen: Gruppe nicht angegeben
Skvělá dovolená
Milujeme Jižní Moravu a milujeme Atc Merkur.Vracime se sem každý rok a vždycky je to super,ok občas je v noci trošičku hlahol,ale nic co by se nedalo prezit.Za zmínku stoji určíte nejlepší místní restaurace gril bistro Mušov kam jsme většinou chodily na jídlo a muzu vam říct že tak dobrý steaky z ruznych druhu masa se jen tak nevidí, klokaní a pštrosí určite vedou,ale určíte i ostatní restaurace jsou super,každopádně každý si přijde na své.Mužu i říct že sociálky byly také čisté,nebo čisté,po náporu 1000 lidi za pár hodin ucházející,ale ženský to tam poctivě uklízeli několikrát deně. Voda ve velke lagune byla dostačující,akorát na osvěžení,lidem kterým to nestačí muzou zajit pres plot do bazenu a co se tyká zábavy, nebo zabavení,prochazky po kempu nebo po okolí (Palavské vrchy atd.) kde si můžete dát na každým rohu pivko nebo limo, i něco malého na chuť, no prostě super. Tady to hodnocení kempu neberte vážně 5.8 určite neodpovídá,pac po přečtení mnoha pozitivnich recenzí chybí hodnocení.Takze s čistým svědomím dávám 10 z 10.

29.08.2014 0
 
5,0 5,0 2,0 3,0 3,4
Benutzer
Veronika136
erstellt: 29.8.2014
Gruppen: Junges Paar- wir sind gern zusammen
Návštěva kempu v srpnu
Prostředí v kempu na první pohled příjemné. Místa pro stan vyhovující. Další už bylo horší. Kempovali jsme zde pouze jednu noc, ale stačilo to. Na jižní Moravě jsme byli za sportem a kulturou. Nejdříve jsme se ubytovali, a pak jsme hledali něco, kde bychom se najedli. Vybrali jsme si restauraci Rybářská bašta. Což byl naprostý omyl. Domnívali jsme se, že v "Rybářské baště" budou umět připravovat ryby. Proto jsem si dala lososa s fazolkami a manžel špíz. Z jídla jsme byli velmi zklamáni. Losos byl naprosto "vypražený", fazolky spálené a mastné, špíz nepropečený a studený. Zaplatili jsme za tuto "šlichtu" s pivem a vínem skoro 500 Kč. Kuchař by měl odevzdat výuční list, pokud nějaký měl...!!! Pak jsme šli znechuceně spát, což jsme nakonec nemohli až do dvou hodin ráno, protože na protějším břehu laguny byla velice hlučná zábava. Opravdu jsme si moc neodpočinuli, abychom mohli další den vyrazit poznávat krásy tohoto kraje. Ale musím pochválit zázvorovou limonádu v restauraci U tlusťocha.