kemp Lodín  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  2  osob)
Celkem 9,50 Celkem 9,00 Celkem 9,50 Celkem 10,00 Celkem 9,50
19.07.2020 0
 
9,0 9,0 9,0 10,0 9,2
Uživatel
freevoj
založen: 19.7.2020
skupina: Skupina neuvedena
Lodin 2020
Za me super, opravdu spokojenost. spojeni s koupalistem, pro deti parada. k dispozici gril, klid a prijemny pristup personalu. umyvarky a toalety ciste. sprcha za 10 kc 4 minuty. kiosek na stranu od kempu, cili nerusi, presto na dosah. kemp tak akorat velky. my byli karaanem, ale i chatky vypadaji pekne. jedine, co bych snad vytknul, je ze ve sprse neni kam odlozit veci. nam se tu libilo, diky!

24.06.2010 7
 
10,0 9,0 10,0 10,0 9,8
Uživatel
Luciferka2010
založen: 24.6.2010
skupina: Rodina s malými dětmi
Lodín- červen20100
Pro rodinu s dětma super,koupálko a kiosek hned u nosu.Okolí kempu čisté,hodně sport.využití.Stravování U Karla IV výborné! (snídaně form.švédského stolu a večeře na výběr ze dvou jídel většinou hotovky.)Výlety se tam dají taktéž uskutečnit např:6km od kempu na Hrádek u Nachanic.Prostě celkový dojem výborný.

15.11.2008 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Familie Hermann
er is geen restaurant, geen winkel. De eerstvolgende is 10 to 19 km verderop. Verder veranderen de prijzen in het hoogseizoen naar veel hoger dan op de site staan en de plaatsen zijn in het hoogseizoen erg klein. Er kan geen caravan met voortent op de plaatsjes staan.

22.07.2007 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Chayenne
Het is een hele mooie camping met een mooie zwembad. Ze houden het op de camping ook heel netjes. Het Personeel is ook heel vriendelijk. We komen volgend jaar zeker terug. Ik vind het persoonlijk de beste camping waar we ooit geweest zijn in Tsjechië

08.05.2007 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
CvejnovaSarka
PĚKNÉ KOUPÁNÍ




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: