autokemp Merkur Pasohlávky  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Order by
Date Photo
select
Resort-general impression Camping pitches or rent accommodation Sanitary Sport, animation Average rating
(from 7  persons)
Total value 7,50 Total value 7,29 Total value 6,43 Total value 8,63 Total value 7,17
06.07.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
User
Molok
created: 21.6.2020
group: Group is not specified
Pohoda
Kemp je na pohodu. Vracíme se sem často. Letos jsme to stihli třikrát. Jedny z nejčistších sociálek co jsem potkal. Tento víkend a to je extrémní víkend (první v červenci), je tu přes 5tis. lidí a stejně to zvládají udržet v čistotě. Jezdíme s karavanem s kompletním zázemím, ale i na stan je klid a vše v pořádku. V době korona kravin, všude dost desinfekce a wc vonělo savem. Opravdu je vidět velká snaha personálu.

09.07.2018 0
 
5,0 7,0 7,0 8,0 6,8
User
Ales Alli Kotala
created: 8.7.2018
group: Family with young children
Merkur
Neni to na klidek, odpocinek atd.... vzdy se najdou bezohledni lidi, rad kemmpu by mel byt prisnejjsi, ale vse je o penezich a trzbach, hold nejsme vyspely narod.

09.07.2018 0
 
2,0 2,0 1,0 9,0 3,0
User
zajda_m
created: 9.7.2018
group: Young pair-we wanted to be together
Po první a asi poslední návštěvě ...
Navštívili jsme kemp s karavanem v nejhorší možnou dobu - 1.týden v červenci. Místo jsme měli na tzv. volném stání v klidové zóně (klidová byla pouze podle názvu). Naprostý nedostatek el.přípojek (ještě že máme solar). Velké množství lidí ukázalo na nedostatky v sociálním zařízení - fronty na záchody, fronty na sprchy, ne vždy teplá vody a za nás obrovský mínus - uzavřené umývárky od 23:00 do 6:00 hod. Po těchto zkušenostech Merkur UŽ NIKDY. Pokud jde o stravování, tak jsem si myslel, že velké množství restauračních zařízení bude dobré pro kvalitu, rychlost a příjemnou obsluhu. Do té doby, než jsme 2 restaurace navštívili. Tak snad jediné co se dá pochválit je velké množství atrakcí a různého vyžití.

07.05.2017 0
 
10,0 10,0 7,0 10,0 8,8
User
Zuzka Miska
created: 7.5.2017
group: Group is not specified
Super místo
Pravidelně navštěvujeme tento kemp a jsme moc spokojeni. Každý rok je tam něco nového, jde vidět, že se starají a investují. Zase přijedeme.

20.08.2016 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
User
Saryk08
created: 20.8.2016
group: Group is not specified
Skvělá dovolená
Milujeme Jižní Moravu a milujeme Atc Merkur.Vracime se sem každý rok a vždycky je to super,ok občas je v noci trošičku hlahol,ale nic co by se nedalo prezit.Za zmínku stoji určíte nejlepší místní restaurace gril bistro Mušov kam jsme většinou chodily na jídlo a muzu vam říct že tak dobrý steaky z ruznych druhu masa se jen tak nevidí, klokaní a pštrosí určite vedou,ale určíte i ostatní restaurace jsou super,každopádně každý si přijde na své.Mužu i říct že sociálky byly také čisté,nebo čisté,po náporu 1000 lidi za pár hodin ucházející,ale ženský to tam poctivě uklízeli několikrát deně. Voda ve velke lagune byla dostačující,akorát na osvěžení,lidem kterým to nestačí muzou zajit pres plot do bazenu a co se tyká zábavy, nebo zabavení,prochazky po kempu nebo po okolí (Palavské vrchy atd.) kde si můžete dát na každým rohu pivko nebo limo, i něco malého na chuť, no prostě super. Tady to hodnocení kempu neberte vážně 5.8 určite neodpovídá,pac po přečtení mnoha pozitivnich recenzí chybí hodnocení.Takze s čistým svědomím dávám 10 z 10.