autokemp Merkur Pasohlávky  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  7  osob)
Celkem 7,50 Celkem 7,29 Celkem 6,25 Celkem 8,63 Celkem 7,17
06.08.2020 0
 
5,0
Uživatel
Doktor
založen: 6.8.2020
skupina: Skupina neuvedena
nikdy více
Na přihlouplé, infantilní párty se opít a přespat jednu noc. Nic víc. Bohužel se tady paří každou noc a kravál je všude. V kempu se nedá spát, špunty do uší jsou k ničemu. Na dlouhodobější pobyt se nehodí a rozhodně ne na odpočinek či dovolenou. Nedoporučuji. Naopak chválím dostupnost restaurací i obchodů, byť je vše poněkud dražší, dá se zde dobře najíst. Sanitární zařízení - průměr. Poprvé a naposled.

06.07.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Molok
založen: 21.6.2020
skupina: Skupina neuvedena
Pohoda
Kemp je na pohodu. Vracíme se sem často. Letos jsme to stihli třikrát. Jedny z nejčistších sociálek co jsem potkal. Tento víkend a to je extrémní víkend (první v červenci), je tu přes 5tis. lidí a stejně to zvládají udržet v čistotě. Jezdíme s karavanem s kompletním zázemím, ale i na stan je klid a vše v pořádku. V době korona kravin, všude dost desinfekce a wc vonělo savem. Opravdu je vidět velká snaha personálu.

09.07.2018 0
 
5,0 7,0 7,0 8,0 6,8
Uživatel
Ales Alli Kotala
založen: 8.7.2018
skupina: Rodina s malými dětmi
Merkur
Neni to na klidek, odpocinek atd.... vzdy se najdou bezohledni lidi, rad kemmpu by mel byt prisnejjsi, ale vse je o penezich a trzbach, hold nejsme vyspely narod.

09.07.2018 0
 
2,0 2,0 1,0 9,0 3,0
Uživatel
zajda_m
založen: 9.7.2018
skupina: Dvojice- jsme nejraději spolu
Po první a asi poslední návštěvě ...
Navštívili jsme kemp s karavanem v nejhorší možnou dobu - 1.týden v červenci. Místo jsme měli na tzv. volném stání v klidové zóně (klidová byla pouze podle názvu). Naprostý nedostatek el.přípojek (ještě že máme solar). Velké množství lidí ukázalo na nedostatky v sociálním zařízení - fronty na záchody, fronty na sprchy, ne vždy teplá vody a za nás obrovský mínus - uzavřené umývárky od 23:00 do 6:00 hod. Po těchto zkušenostech Merkur UŽ NIKDY. Pokud jde o stravování, tak jsem si myslel, že velké množství restauračních zařízení bude dobré pro kvalitu, rychlost a příjemnou obsluhu. Do té doby, než jsme 2 restaurace navštívili. Tak snad jediné co se dá pochválit je velké množství atrakcí a různého vyžití.

07.05.2017 0
 
10,0 10,0 7,0 10,0 8,8
Uživatel
Zuzka Miska
založen: 7.5.2017
skupina: Skupina neuvedena
Super místo
Pravidelně navštěvujeme tento kemp a jsme moc spokojeni. Každý rok je tam něco nového, jde vidět, že se starají a investují. Zase přijedeme.




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: