autokemp Merkur Pasohlávky  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Sorteren volgens
Datum Foto
select
Camping-algemene indruk Eigen plaatsen of vaste accommodatie Sanitair Sport, animatie Beoordelingsgemiddelde
(vanaf 7  personen)
Totaal 7,50 Totaal 7,29 Totaal 6,43 Totaal 8,63 Totaal 7,17
06.07.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Gebruiker
Molok
gemaakt: 21.6.2020
groep: Groep is niet vermeld
Pohoda
Kemp je na pohodu. Vracíme se sem často. Letos jsme to stihli třikrát. Jedny z nejčistších sociálek co jsem potkal. Tento víkend a to je extrémní víkend (první v červenci), je tu přes 5tis. lidí a stejně to zvládají udržet v čistotě. Jezdíme s karavanem s kompletním zázemím, ale i na stan je klid a vše v pořádku. V době korona kravin, všude dost desinfekce a wc vonělo savem. Opravdu je vidět velká snaha personálu.

09.07.2018 0
 
5,0 7,0 7,0 8,0 6,8
Gebruiker
Ales Alli Kotala
gemaakt: 8.7.2018
groep: Gezin met jonge kinderen
Merkur
Neni to na klidek, odpocinek atd.... vzdy se najdou bezohledni lidi, rad kemmpu by mel byt prisnejjsi, ale vse je o penezich a trzbach, hold nejsme vyspely narod.

09.07.2018 0
 
2,0 2,0 1,0 9,0 3,0
Gebruiker
zajda_m
gemaakt: 9.7.2018
groep: Jonge paar- we zijn graag samen
Po první a asi poslední návštěvě ...
Navštívili jsme kemp s karavanem v nejhorší možnou dobu - 1.týden v červenci. Místo jsme měli na tzv. volném stání v klidové zóně (klidová byla pouze podle názvu). Naprostý nedostatek el.přípojek (ještě že máme solar). Velké množství lidí ukázalo na nedostatky v sociálním zařízení - fronty na záchody, fronty na sprchy, ne vždy teplá vody a za nás obrovský mínus - uzavřené umývárky od 23:00 do 6:00 hod. Po těchto zkušenostech Merkur UŽ NIKDY. Pokud jde o stravování, tak jsem si myslel, že velké množství restauračních zařízení bude dobré pro kvalitu, rychlost a příjemnou obsluhu. Do té doby, než jsme 2 restaurace navštívili. Tak snad jediné co se dá pochválit je velké množství atrakcí a různého vyžití.

07.05.2017 0
 
10,0 10,0 7,0 10,0 8,8
Gebruiker
Zuzka Miska
gemaakt: 7.5.2017
groep: Groep is niet vermeld
Super místo
Pravidelně navštěvujeme tento kemp a jsme moc spokojeni. Každý rok je tam něco nového, jde vidět, že se starají a investují. Zase přijedeme.

20.08.2016 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Gebruiker
Saryk08
gemaakt: 20.8.2016
groep: Groep is niet vermeld
Skvělá dovolená
Milujeme Jižní Moravu a milujeme Atc Merkur.Vracime se sem každý rok a vždycky je to super,ok občas je v noci trošičku hlahol,ale nic co by se nedalo prezit.Za zmínku stoji určíte nejlepší místní restaurace gril bistro Mušov kam jsme většinou chodily na jídlo a muzu vam říct že tak dobrý steaky z ruznych druhu masa se jen tak nevidí, klokaní a pštrosí určite vedou,ale určíte i ostatní restaurace jsou super,každopádně každý si přijde na své.Mužu i říct že sociálky byly také čisté,nebo čisté,po náporu 1000 lidi za pár hodin ucházející,ale ženský to tam poctivě uklízeli několikrát deně. Voda ve velke lagune byla dostačující,akorát na osvěžení,lidem kterým to nestačí muzou zajit pres plot do bazenu a co se tyká zábavy, nebo zabavení,prochazky po kempu nebo po okolí (Palavské vrchy atd.) kde si můžete dát na každým rohu pivko nebo limo, i něco malého na chuť, no prostě super. Tady to hodnocení kempu neberte vážně 5.8 určite neodpovídá,pac po přečtení mnoha pozitivnich recenzí chybí hodnocení.Takze s čistým svědomím dávám 10 z 10.