turistický Autokemp Bučnice  

www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  6  osob)
Celkem 8,43 Celkem 8,71 Celkem 8,71 Celkem 8,00 Celkem 9,33
24.08.2012 1
 
9,0 9,0 9,0 6,0 8,4
Uživatel
sikner
založen: 21.8.2012
skupina: Skupina neuvedena
Camp Bučnice
Do Teplických skal jezdíme několik let , chodili jsme kolem a využívali služeb prodejny, koupili pohledy a mapy promluvili s vedoucí a ostatními pracovníky. a letos jsme místo kamenné stavby zvolili chatku v Bučnici. Naprostá spokojenost a příště pojedeme znovu do chatky do Bučnice.Příjemné prostředí s kulisou tekoucí Metuje hned za chatkou a krásné prostředí Teplických skal a Adršpachu . Velmi korektní jednání personálu a paní vedoucí , až jsem překvapen z předchozí recenze, potřeby a papír si vozíme svoje i uzamykatelný zásobník může být také prázdný.Na závěr rada - noc u vody může být pořádně studená , ale pokud je člověk teple oblečen je zde moc hezky.Při rozhovoru s jedním návštěvníkem jsem se pochlubil že v Teplických skalách jsme po osmé odvětil: že je tu po patnácté ba dokonce tu byli i na svatební cestě .To o něčem vypovídá !

10.07.2012 0
 
2,0 4,0 2,0
Uživatel
Silvie
založen: 10.7.2012
skupina: Skupina neuvedena
Turistický autokemp Bučnice
Kemp jsme využili tři noci. Prostředí celkem pěkné a upravené, ale kemp měl vyčerpané všechny ubytovací kapacity, takže o klidu se hovořit nedá. Večer docházely žetony na sprchy a muselo se čekat než je paní z recepce sežene. Paní vedoucí Kubíková je pravděpodobně milá do té doby, než po ní člověk chce něco víc než zeptat se, kam si může postavit stan. Během pobytu jsme změnili plány a tak jsme chtěli opustit kemp o jeden den dříve. Paní vedoucí jsme byli slušně požádat, zda by bylo možné nám vrátit za jeden den peníze. Její reakce byla nepříjemná, odmítala jakoukoli rozumnou debatu, chovala se až drze. Jednalo se o cca 200 Kč a kemp měla narvaný, dokonce další příchozí odmítala s tím, že už není místo. Víme, že nemá povinnost peníze vracet, ale styl s jakým nás odbyla postrádal jakékoli známky slušnosti s lidské vstřícnosti. Reakce kvůli tomu, že by kemp přišel o výdělek 200 Kč byla velice neadekvátní. Další mínus kempu byla absence toaletního papíru na WC. Myslím, že toaletní papír by měl být standardem ve všech slušných kempech. Bylo nám to odůvodněno tím, že ho lidi kradou, prý ho dají ráno na toalety a za dvě hodiny tam není… Projeli jsem v ČR spousty kempů a s tímto jsme se nikde nesetkali. Většinou to v kempech řeší uzavíratelnými zásobníky. Ale to by tu musela být ochota do nich zainvestovat. V kempu Bučnice to řeší naopak, na recepci prodávají roli toaletního papíru za 5 Kč a vesele tak dále rejžují na návštěvnících. Po odchodu z tohoto kempu jsme ještě navštívili Chatovou osadu Ostaš a Turistickou základnu u Nývltů, kde se přístup personálu a příjemná klidná atmosféra nedá vůbec srovnávat s narvaným a komerčně založeným autokempem Bučnice.

10.07.2012
 
Uživatel
Věra Kubíková
Založen 3.2.2010 14:32:33
Skupina Skupina neuvedena
Dobrý den, byli jste v našem kempu v období svátků, kdy byly všechny kempy i jiné ubytovací zařízení přeplněné. Pokud řeknu, že si místo na stan můžete vybrat sami, je to jenom k dobru všech klientů a jsou naopak rádi, že jim neurčuji, kde si musí postavit stan. O slušnosti, s jakou jste mě žádali o vrácení peněz, nemůže být ani řeči. Toaletní papír skutečně v našem kempu není, ale myslím si, že nikoho neporazí, když si za 5,- Kč koupí. Naopak se vůbec nezmiňujete o tom, že můžete využívat kuchyňku, kde je veškeré nádobí, vařiče, konvice, Jar a utěrky aj. a nemusí za nic platit. To se Vám zřejmě zdá normální. V jiných kempech je toto zpoplatněno. U nás se ubytuje spoustu spokojených klienů, ale buhužel a se vždy nejde jeden nespokojenec, což se v každém kempu vyskytne. Slušnost by také byla, abyste se podepsali. Kubíková, vedou kempu
11.07.2012
 
Uživatel
Silvie
Založen 10.7.2012 9:46:30
Skupina Skupina neuvedena
5 Kč samozřejmě nikoho neporazí, zato někoho porazí v případě, že spěchá na WC, zjistí absenci toaletního papíru a musí se pro něj vracet přes celý kemp. V horším případě to zjistí až po vykonání potřeby, to by porazilo asi každého.…. Zkrátka jen říkám, že jsme se s totální absencí toleťáku na záchodech za posledních několik let v žádném z mnoha kempů, které jsme projeli, nesetkali. A výmluva, že jej lidé kradou, působí o to absurdněji, když je tam k ukradení tolik zajímavějších věcí (nádobí, vařiče, konvice, jar, utěrky, …), nemyslíte? :-) O vrácení peněz jsme Vás požádali slušně, za tím si stojím. No, asi nemá smysl se tu dohadovat, faktem však je, že jsme si s Vámi do oka nepadli a do kempu Bučnice tedy už v životě nepáchneme, ani jej nemůžeme nikomu doporučit. Ad podpis – za své jméno se nestydím, na jiných serverech, kde jsem naše zkušenosti taktéž popsala, je jméno celé. Zdraví Silvie Moravcová
11.07.2012
 
Uživatel
Věra Kubíková
Založen 3.2.2010 14:32:33
Skupina Skupina neuvedena
Myslím, že s takovými lidmi, nemá cenu se dohadovat. Zkrátka, ani nečekám, že se někdy vrátíte. Každý den od nás odjíždí spousta spokojených klientů a kem si velice chválí a jsou slušní. Klady nevidíte a ani vidět nechcete. Prostě jen TOALEŤÁK.................... ten Vám dává zabrat. Kubíková
11.07.2012
 
Uživatel
Silvie
Založen 10.7.2012 9:46:30
Skupina Skupina neuvedena
Ale kdepak, vůbec nejde JENOM o taoleťák. To je jen takový střípek, dokreslující celkový obrázek. Pokud jsme na kempu nějaká pozitiva spatřovali, tak byly bohužel totálně přehlušeny Vaším nepříjemným a arogantním jednáním. Náš dojem je ve výsledku takový, že Vám vůbec nejde o nějakého spokojeného zákazníka, ale prostě jen o prachy, prachy a zase prachy. Viz úvodní věta, kterou jste naši "diskuzi" o možnosti vrácení peněz započala, cituji: "to je váš problém, že chcete odjet dříve, já vám v žádném případě peníze nevrátím". Nebo perla typu "já tu musím zaplatit milión a půl nájem". Zkrátka hřešíte na výhodné poloze kempu... Doporučení pro ty, co tohle čtou: Vyzkoušejte raději třeba nedaleký Camp Kamenec. Ceny za ubytování tam mají nižší, teplá voda ve sprchách je tam v ceně (narozdíl od Bučnice) a ten TOALEŤÁK na záchodech tam je taky. Do velmi pěkných Supích skal to máte blíž, do Teplických skal zhruba stejně daleko a do Adršpašských skal se můžete popovézt motoráčkem, který jezdí poměrně často. Silvie Moravcová
11.07.2012
 
Uživatel
Věra Kubíková
Založen 3.2.2010 14:32:33
Skupina Skupina neuvedena
Hovořila jsem s oběma jmenovanými kempy, doporučili mě, že mám vše ignorovat, znají prý takové klienty. Prostě už - bez komentáře
13.07.2012 0
 
8,0 8,0 10,0 3,0 7,8
Uživatel
koprda
založen: 13.7.2012
skupina: Dvojice- jsme nejraději spolu
hodnocení kempu
jezdíme s rodinou do vašeho kempu už několik let,jsme spokojeni-dá se říci se vším-je na krásném místě,oboje skály kousíček od kempu,shodou okolností jsme zde byli s dětmi o těchto svátcích-opravdu tam byla spousta lidí ,ale nemeli jsme pocit,že by to ubralo na kvalitě,když člověk chce dokáže se přizpůsobyt.Paní vedoucí je žena,která má profesionální přístup,je laskavá,snaží se vyřešit každou situaci azvládá to velice dobře.jen mě mrzí,že někteří návštěvníci nemají tu slušnost a nechávají po sobě nepořádek-a paní vedoucí chodí bez reptání poklízí kuchyň,okolo popelnic,.......a ty zmíněné toalety?já sám si před odjezdem na dovolenou balím do zavazadla i tu zmíněnou ruličku.Já mohu kemp jedině doporučit,má rodina je tam vždy spokojená a dokonce jsme se tam sešli s některými návštěvníky už po několikáté.Proto každému mohu poradit,ať nedá na jeden špatný posudek,ale sám se přesvědčí-určitě nebudete litovat -Koprda

11.08.2014 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Marie V
založen: 11.8.2014
skupina: Skupina neuvedena
autokemp Bučnice
S ubytováním v kempu jsme byli velice spokojeni. V jeho okolí jsme prožili velice pěkný týden. Kemp leží v klidném prostředí mezi Adršpachem a Teplicemi nad Metují. Veškeré zařízení kempu bylo naprosto dostačující. Velmi oceňujeme komunikativnost a ochotu personálu. Z kempu není daleko na spoustu atraktivních míst. Kdo míří tímto směrem a hledá ubytování,můžeme vřele doporučit. S pozdravem Maruška a Jenda z Velkého Meziříčí

11.08.2014 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Marie V
založen: 11.8.2014
skupina: Skupina neuvedena
autokemp Bučnice
S ubytováním v kempu jsme byli velice spokojeni. V jeho okolí jsme prožili velice pěkný týden. Kemp leží v klidném prostředí mezi Adršpachem a Teplicemi nad Metují. Veškeré zařízení kempu bylo naprosto dostačující. Velmi oceňujeme komunikativnost a ochotu personálu. Z kempu není daleko na spoustu atraktivních míst. Kdo míří tímto směrem a hledá ubytování,můžeme vřele doporučit. S pozdravem Maruška a Jenda z Velkého Meziříčí


Kempy, které by Vás také mohly zajímat

    autocamp Brodský autocamp Brodský

, 54941 Červený Kostelec
autocamp Brodský

Kemp Brodský se nachází uprostřed krásné přírody, v blízkém okolí jsou zámky, kláštery, zříceniny h...
web stránky

    Autocamping ROZKOŠ Autocamping ROZKOŠ

Třída.T.G.Masaryka 836, 55203 Česká Skalice
Autocamping ROZKOŠ

Nachází se na severním břehu Údolní nádrže Rozkoš u mezinárodní silnice E67. Kemp nabízí ubytování (...
web stránky

   autocamp Slunečná autocamp Slunečná

, 54344 Čistá v Krkonoších
autocamp Slunečná

Autocamp Slunečná je jediným kempem v Krkonoších, který Vám nabízí strávení Vaší dovolené přímo na ú...
web stránky