camping Olšina Lipno  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  4  osob)
Celkem 9,17 Celkem 10,00 Celkem 9,83 Celkem 7,75 Celkem 9,30
23.08.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 7,0 9,4
Uživatel
Sami
založen: 10.8.2020
skupina: Skupina neuvedena
Top Camping
Sehr schön angelegter Campingplatz mit freundlichen Personal

20.07.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Ondřej V
založen: 20.7.2020
skupina: Rodina s malými dětmi
Klid a pohoda
Celý kemp je výborně upravený a udržovaný.S panem majitelem je výborná domluva. Byli jsme velmi mile překvapeni a doporučujeme těm kdo chtějí prožít klidnou dovolenou v klidném a čistém prostředí Lipenské přehrady. Rádi se vrátíme.

02.08.2018 0
 
10,0 10,0 10,0 9,0 9,8
Uživatel
lenka_kuzelova
založen: 2.8.2018
skupina: Skupina neuvedena
Olšina, to je klid a pohoda!
Kemping Olšina můžeme jediné doporučit. Pro ty, kteří chtějí strávit klidný víkend na břehu Lipenské přehrady, tak toto je opravdu ideální místo. Kemp má výbornou polohou, částečně v lese a přímo u vody. Rozlohou bychom jej zařadili mezi větší kempy, ale přesto je to velice klidný kemp - žádná diskotéka, párty do rána atd.. V kempu je zákaz hlasitého rádia, hlasité hudby popř. televize, noční klid se hlídá a dodržuje. Sociální zařízení čisté a vždy s doplněným toaletním papírem. Personál vždy milý a ochotný. Hospůdka sice malá, ale příjemná - hotovky výborné - jako od maminky. Olšina navštěvujeme pravidelně a nadále budeme. Je to vlastně náš víkendový příbytek 😀👍.

03.09.2017 0
 
5,0 10,0 10,0 5,0 8,0
Uživatel
dee01
založen: 3.9.2017
skupina: Rodina s malými dětmi
Spatne pro male deti
Chaty a socialni zarizeni opravdu hodne cisty, restaurace skvela. Za trampolinu se muselo platit a chodit pro klic. Za to, ze to ma byt rodiny kemp, tak tam chyby zarizeni pro nejmensi deti (na priklad prebalovaci pult, nebo malinky detsky koutek na hrani kdyz prsi, nebo houpacky pro mimina). Voda na koupani je na hranici, plaz neni pisecna ale jsou tam spicaty kameny, tez pod houpackou.

02.05.2017 1
 
10,0 10,0 10,0
Uživatel
raphaelg
založen: 2.5.2017
skupina: Skupina neuvedena
beginning of season - great experience
We had a one night stay at the camping in its 2nd week of opening. The place was nearly empty, so we picked a spot in front of the lake by the restaurant. Wood for campfire is available, toilet/showers/sinks were clean. Shower works with token. Access to village through path along the lake: no need to use the road.




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: