Autocamping ROZKOŠ   - 10 %

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Sortieren nach
Datum Foto
select
Areal- der Gesamteindruck Eigene Plätze, oder Miet-unterkunft Soziale Einrichtungen Sport, Animation Durchschnittliche Bewertung
(von 11  Personen)
Ingesamt 6,13 Ingesamt 6,79 Ingesamt 6,92 Ingesamt 6,42 Ingesamt 6,93
17.01.2005 0
 
Benutzer
Admin
erstellt: 1.11.2009
Gruppen: Gruppe nicht angegeben
Lorincz,Pejřilová.
Bylo to u vás super.Hlavně to ticho po 22té hodině. díky.

01.08.2005 0
 
Benutzer
Admin
erstellt: 1.11.2009
Gruppen: Gruppe nicht angegeben
c.v.dijk
15 dagen op deze camping gestaan. Alles kan. Prima verdoeven als je van gezellige drukte houdt. Leuk terras met om de 2 dagen live muziek. Om 23.00 uur is het afgelopen. Voor de jeugd disco en openluchtbios. Af en toe wel luiddruchtige jeugd. Bewaking aanwezig.

05.01.2006 0
 
Benutzer
Admin
erstellt: 1.11.2009
Gruppen: Gruppe nicht angegeben
Leon van Dooren
Goede camping, veel voorzieningen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Toiletten zijn alleen, jammergenoeg, erg smerig. Verder is het een fantastische locatie en er is recentelijk een nieuw sanitair gebouw geopend.

06.07.2011 0
 
2,0 3,0 3,0 5,0 3,2
Benutzer
klidas26
erstellt: 6.7.2011
Gruppen: Gruppe nicht angegeben
DOVOLENÁ NA ROZKOŠI
POKUD JSTE TROŠKU ROZUMNÍ DO KEMPU ATC ROZKOŠ NEJEZDĚTE . NEROZUMÍM VEDENÍ MNĚSTA ,ŽE JE VŮBEC NEZAJÍMÁ KVALITA VODY A JEŠTĚ SE DRASTICKY ODPOUŠTÍ KVŮLI ELEKTRÁRNĚ . VÝSLEDEK JE ,ŽE MÍSTO KRÁSNÉ VODY NA FOTKÁCH ,KDYŽ PŘIJEDETE ZJISTÍTE ,ŽE JE TO DOSLOVA PÁCHNOUCÍ ŽUMPA . NA KOUPÁNÍ MŮŽETE V KEMPU ZAPOMENOUT, PROTOŽE ZA TY LÉTA NEJSOU SCHOPNY VYBUDOVAT KOUPALIŠTĚ . MENŠÍ KOUPALIŠTĚ TAM SICE JE ,ALE TO JE PRO PÁR DĚTÍ A TAKÉ DOST ZASTARALÉ . CO SE TÝKÁ RYBAŘENÍ ,NEMÁTE SI V KEMPU KDE SEDNOUT ,VŠUDE JSOU KARAVANY RYBÁŘ JEDEN VEDLE DRUHÉHO A ČUCHAT SMRADLAVOU VODU ,TO PŘECI NA DOVOLENÉ NECHCETE . S UBYTOVÁNÍM JE TO DOBRÉ ,ALE ZA TY PENÍZE URČITĚ NAJDETE KEMP KDE SE VYKOUPETE A DOBŘE ZARYBAŘÍTE .JÁ ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI A TO JSME NA ROZKOŠ JEZDILI TAK RÁDI A KAŽDÝ ROK .BOHUŽEL NAPOSLEDY!! MĚSTO BY SI MĚLO UVĚDOMIT ,ŽE SE NEDÁ JEN DONEKONEČNA JEN VYDĚLÁVAT ..... VÍCE LIDÍ BUDE NAŠTVANÝCH A JIŽ DO KEMPU NEPŘIJEDOU A JEDNOU SE MŮŽE STÁT, ŽE KEMP BUDE PRÁZDNÝ!! PŘEJI ROZUMNÉ ROZHODOVÁNÍ !!

01.08.2011
 
Benutzer
rozkos
Založen 10.11.2009 12:52:17
Skupina Gruppe nicht angegeben
Dovolená na Rozkoši? Proč ne? Dobrý den, lituji že jste si pro svou dovolenou vybral zrovna období velkého sucha, kdy byla přehrada částečně odpuštěna a nebylo z čeho ji znovu dopustit. To je již nyní samozřejmě v pořádku, voda je ke koupání, výsledky rozborů jsou zveřejňovány na internetu. Jsme koupací oblastí ze zákona, takže rozbory a sledování jakosti vody provádí KHS Hradec Králové. U nás aspoň víte na čem jste, což u jiných kempů říci nelze, vodu většinou nikdo nesleduje, provozovatelé pokud neprovozují oficiálně koupaliště tuto povinnost nemají. Nemohu s Vámi ale souhlasit, že město Česká Skalice stav vody nezajímá. Jen jí prostě nepatří. Správce údolní nádrže je Povodí Labe,st.p., Zrovna tak je potřeba říci, že město investovalo nemalou částku do projektové dokumentace nového koupacího centra, bohužel se zatím nenašli dostatečné finanční zdroje. Máte pravdu, rybářů je tu dost, ale místo se vždy najde a nakonec je možné chytat i kdekoliv mimo kemp s výjimkou zakázaných úseků. Někdo má rád společnost, někdo zase radši loví sám. Kemp nabízí kromě ubytování i spoustu dalších atraktivit, stačí se podívat na nabídku. V každém případě děkujeme za názor a doufáme, že nám podaří Vás časem přesvědčit, aby jste na Rozkoš nezanevřel. Ing.Jan Šnajdr, Autocamping Rozkoš,s.r.o.
06.07.2012 0
 
1,0 1,0 1,0 1,0 1,0
Benutzer
klipsna1
erstellt: 6.7.2012
Gruppen: Gruppe nicht angegeben
rozkoš
nechápu ,že se tam snad někomu líbí jste na hlavu?socka kemp,bordel ,hnus,bydleli jsme v bunkách s pavouky,záchody a sprchy na zblití,chodili jsme všude na záchod jen né tam,vše co je na fotkách je lež!!druhý den jsme jeli domu,lehčí o několik tisíc a dovolená v prdeli.blila bych jen z té představy,nic tak odporného jsme nezažili,do smrti si budem vyčítat,že jsme tam jeli a už asi nikam radši nepojedu.a koupání?žádné jen humus ,bazén ani ten dětský nefungoval,ani tobogán,žádná zábava,jen humus a humus nikdy už,jestli jste normální a máte rádi čisto a zábavu a koupání nejezděte nikdy!doporučuji milovice,krása

06.07.2012
 
Benutzer
ondra
Založen 9.11.2009 19:43:12
Skupina Gruppe nicht angegeben
Pokud si myslíte, že to co je na fotkách neodovídá realitě máte možnost v rámci svého příspěvku vložit fotografie, které dokladují to co zde písete. Jinak je to pouze mlácení prázdné slámy. Pokud se vám něco nelibílo a máte potřebu to sdělit široké veřejnosti dá se to udělat slušně bez používání vulgarismů. Pokud svoji nespokojenost nedokážete vyjádřit bez vulgarismů svědčí to o vašem nízkém IQ
06.07.2012
 
Benutzer
rozkos
Založen 10.11.2009 12:52:17
Skupina Gruppe nicht angegeben
Dobrý den, na recenzi tohoto typu snad není ani možné slušně reagovat, zvlášť když se uživatelka klipsna1 nedokázala ani podepsat jménem, abychom mohli ověřit zda tu vůbec někdo takový byl. Snad jen doporučit : pokud je někdo nespokojen, měl by to řešit hned na místě s provozovatelem. Informace uvedené na www stránkách jsou pravdivé a nová (červencová) galerie je ke shlédnutí zde http://www.atcrozkos.cz/fotogalerie/galerie-roku-2012/?album=14&gallery=63 . Kemp je v plném provozu s výjimkou pouťových atrakcí v areálu, které budou k dispozici od pondělka. Jan Šnajdr
08.07.2012
 
Benutzer
krakonoš
Založen 8.7.2012 20:01:34
Skupina Familien mit kleinen Kindern
Absolutní pravda - bohužel
15.07.2012
 
Benutzer
rozkos
Založen 10.11.2009 12:52:17
Skupina Gruppe nicht angegeben
bronzová s nádechem stříbrné zas není tak špatné hodnocení od prázdninového inspektora TV Nova http://tn.nova.cz/zpravy/prazdninovy-inspektor/kemp-v-rozkosi-u-ceske-skalice-ziskal-bronzovou-hvezdu.html
13.08.2012
 
Benutzer
Libor001
Založen 13.8.2012 16:29:40
Skupina Familien mit kleinen Kindern
Hm, jen se divím, že jste to zvládli tam zůstat. Nám stačilo vidět a vzápětí jsme vzali do zaječích. Musíte být ohromně stateční. Souhlasím s Váma je to tam opravdu hnus.