autokemp Merkur Pasohlávky  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  8  osob)
Celkem 6,90 Celkem 6,78 Celkem 6,00 Celkem 7,89 Celkem 6,50
20.08.2020 0
 
8,0 8,0 8,0
Uživatel
Franta-crv
založen: 15.8.2020
skupina: Skupina neuvedena
pasohlávky
Byli jsme loni a opravdu je tam hlučno že člověk nemá šanci se vyspat veškeré atrakce a v obchodech přímo v kempu je strašně draho je to opravdu kemp na jednu až dvě noci a bez dětí jenom zapařit a ject domu sice tam jsou programy pro děti ale když se tam nevyspí tak je to o ničem

08.08.2020 0
 
1,0 2,0 2,0 2,0 1,8
Uživatel
editava
založen: 5.8.2020
skupina: Rodina s malými dětmi
pro rodiny nevhodné
hlučný kemp a všude samé automaty a houpací hňupiny.....tady nás už nikdo nedostane :-( bohužel kemp vhodný jen na pařby...utekli jsme odtud

06.08.2020 0
 
5,0
Uživatel
Doktor
založen: 6.8.2020
skupina: Skupina neuvedena
nikdy více
Na přihlouplé, infantilní párty se opít a přespat jednu noc. Nic víc. Bohužel se tady paří každou noc a kravál je všude. V kempu se nedá spát, špunty do uší jsou k ničemu. Na dlouhodobější pobyt se nehodí a rozhodně ne na odpočinek či dovolenou. Nedoporučuji. Naopak chválím dostupnost restaurací i obchodů, byť je vše poněkud dražší, dá se zde dobře najíst. Sanitární zařízení - průměr. Poprvé a naposled.

06.07.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
Molok
založen: 21.6.2020
skupina: Skupina neuvedena
Pohoda
Kemp je na pohodu. Vracíme se sem často. Letos jsme to stihli třikrát. Jedny z nejčistších sociálek co jsem potkal. Tento víkend a to je extrémní víkend (první v červenci), je tu přes 5tis. lidí a stejně to zvládají udržet v čistotě. Jezdíme s karavanem s kompletním zázemím, ale i na stan je klid a vše v pořádku. V době korona kravin, všude dost desinfekce a wc vonělo savem. Opravdu je vidět velká snaha personálu.

09.07.2018 0
 
5,0 7,0 7,0 8,0 6,8
Uživatel
Ales Alli Kotala
založen: 8.7.2018
skupina: Rodina s malými dětmi
Merkur
Neni to na klidek, odpocinek atd.... vzdy se najdou bezohledni lidi, rad kemmpu by mel byt prisnejjsi, ale vse je o penezich a trzbach, hold nejsme vyspely narod.




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: